Snoekbaars DVD

De DVD "Snoekbaars Moderne Stijl" van Peter Duyvelshoff en John van Helvert is nog in
beperkte oplage via Peter beschikbaar voor
€29,95.

De visboot

sea_stinger_255

Peter vist met de nieuwe Sea Stinger, een in Nederland gebouwde visboot. Deze boot is speciaal voor Peter gebouwd en ingericht zoals hij wil hebben. Als mal is gebruikt : de Rana 17 , een overnaads gebouwde zeewaardige visboot van Noors fabricaat. Deze boot heeft de afmetingen van 520×200 cm, ruim genoeg om in totaal met 3 man comfortabel te vissen.
Deze boot heeft door zijn diepe kiel uitstekende eigenschappen voor het driftend vissen met de vertikaal techniek. Er is in deze boot veel meer Polyester en Kevlar gebruikt waardoor de visboot veel robuuster en nog veiliger is geworden , met name door extra drijfvermogen.
De boot van Peter is uitgerust met het nieuwste type boegmotor, voorzien van een zogenaamde Co-pilot.
Hiermee kan Peter boven de visstek op de millimeter nauwkeurig manouvreren. Dat geeft hem een optimale bootcontrole waardoor vangsten over het algemeen hoger liggen dan bij het zogenaamde backtrollen.
Ook voor mensen die graag een dagje met de pen willen vissen is deze boot uitermate geschikt. De Sea Stinger is namelijk erg stabiel en ligt als een huis voor anker.
Mocht u vragen hebben over deze boot, aarzel dan niet om Peter te contacten of neem contact op met: www.ankerschepensneek.nl

sea_stinger_233